Du kan även skicka ett meddelande till mig:

Kohlsson AB
Urvädersgränd 13
116 46 Stockholm

Allmänna villkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.
Kohlsson reserverar sig för eventuella text- eller bildfel såsom felaktig produktbeskrivning, prisinformation eller lagertillgänglighet/leveransinformation. Kohlsson kan när som helst uppdatera och korrigera felaktig information.

Beställning

Tänk på att kontrollera att din ifyllda information (namn, leveransadress) är korrekt innan du bekräftar köpet. När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Det kan ta från 3 dagar till 2 veckor innan varan är levererad beroende på om jag är på resande fot eller på plats i verkstaden. Tveka inta att höra av dig om frågor gällande storlekar på smycken eller övrigt

Priser

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Kohlsson förbehåller rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt

Jag använder mig av Paypal, se mer info här

Frakt

Normal leveranstid är 3-5 dagar. Paketen skickas med Postnord rekommenderat brev.

Ångerrätt

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentköplagen. Gäller ej specialbeställningar eller nedsatta produkter. Kontakta oss på info@kohlsson.se innan du gör en eventuell retur. Produkten skall returneras i oanvänt skick och vara väl emballerat. Tänk på att inte hantera varan mer än nödvändigt. Gör du det riskerar du att få ersätta Kohlsson för eventuell värdeminskning. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är du som kund ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

Ej uthämtade varor

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 189 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen.

Reklamation

Om en produkt är defekt så kontakta oss via info@kohlsson.se senast 14 dagar efter leverans, med en så detaljerad beskrivning/bild som möjligt. Glöm ej att lämna ditt namn samt ordernummer.

Skador

Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

Personuppgifter

Kohlsson sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i vårt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part. Dessa uppgifter används endast av Kohlsson och de parter som är involverade i fullföljandet av din order, d.v.s våra samarbetspartners i syfte att administrera och underlätta ditt köp, såsom transportbolag, Paypal samt för distribution av nyhetsbrev. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till andra parter. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta oss på info@kohlsson.se.

International orders?

Kohlsson is only accepting orders from Sweden in the webshop for now. Sorry for that. But please send an email at info@kohlsson.se for any enquiries and I will see how I can help you.

Företagsuppgifter

Företaget innehar F-skattsedel.
Org.nr 559329-6360
Kohlsson AB
Urvädersgränd 13
11646 Stockholm